Video: Opening expositie ‘Mooi’

Op zaterdag 9 januari j.l. heeft burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein de jubileumexpositie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) geopend. Het is dit jaar dat het KCN 25 jaar bestaat, reden genoeg om eens terug te blikken en een mooie jubileumexpositie in te richten. ‘Mooi’ is daarom ook het motto van deze expositie. De leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein zullen hun mooiste werken van de afgelopen 25 jaar tentoonstellen.

De leden zijn al deze jaren zeer actief geweest om hun doelstelling te bereiken en zij hebben vele initiatieven ontwikkeld om tot een gunstig kunstklimaat te komen, het Kunstenaars Centrum is in deze 25 jaar een begrip geworden in Nieuwegein.

‘Mooi’ is nog te zien tot en met zondag 17 januari aanstaande in de galerie van het KCN aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. De galerie is geopend op de zaterdagen en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis. De muziekband ‘Tinto’ was aanwezig om de opening muzikaal te omlijsten. Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte er een video-impressie van. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk