Video: ‘Ondertussen in Nieuwegein’

De laatste tijd is onze burgemeester Frans Backhuijs veel in het nieuws gekomen. Daar zorgde hij ook zelf voor. Door de Coronacrisis kwam Frans Backhuijs letterlijk veel in beeld, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ook niet bij onze Edward van Cuilenborg. Zo is de eerste ‘Ondertussen in Nieuwegein’ geboren. De tweede staat op stapel!

‘Ondertussen in Nieuwegein’, een parodie in Lubach stijl speciaal gemaakt voor de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein. Een beetje van Kooten en de Bie is dit ook over onder meer een nieuw virus! Zo wordt Nieuwegein toch even New Fun City.

Veel plezier met bovenstaande eerste deel van ‘ Ondertussen in Nieuwegein.’

4 thoughts on “Video: ‘Ondertussen in Nieuwegein’

 1. Marianne Spalburg

  Niet hilarisch. Heel flauw. Zeker in deze tijd.

 2. Martin Monrooij

  Beste redactie, ik ben het helemaal met mijn collega Marianne Spalburg eens. Is het nu nodig om de burgemeester zo belachelijk te maken in deze tijd? Ik ben blij dat de burgemeester op deze wijze contact zoekt met de Nieuwegeiners. Martin Monrooij, fractievoorzitter ChristenUnie.

 3. Marianne Spalburg

  Edward als je denkt het niveau van Lubach te evenaren heb je een behoorlijke overschatting van je eigen kunnen.

 4. SC

  Na zijn kritiek op de burgemeester om verkeerd gelopen zinnetjes, het verzoek aan Edwards EVC Multi Media om de automatische ondertiteling na te lopen en te corrigeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren