Video: De Nieuwegein Awards in woord en beeld

Afgelopen zaterdagavond vond de uitreiking plaats van de Nieuwegein Awards. In het Sport- en Evenementencomplex Merwestein was ‘Tout Nieuwegein’ aanwezig om de uitreiking bij te wonen van de meest begeerde prijzen als het gaat om Nieuwegein. Sporters, vrijwilligers, ondernemers of politici, je kwam ze allemaal tegen. Natuurlijk was De Digitale Stad Nieuwegein ook aanwezig als trouwe media partner vanaf het begin van dit evenement.

Voor het eerst konden wij de winnaars bekend maken via ons platform terwijl presentator René Hansen de gast aankondigde om de winnaar bekend te maken wie de prijs had gewonnen in zijn of haar categorie. In de hele zaal zag je de mensen kijken naar hun schermpje op hun mobiel en waren verrast hoe snel onze redactie was. Ook ons videoteam was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag.

De foto’s hieronder zijn van onze fotograaf Wouter Haring. Hij stond vooraan om de winnaars voor u digitaal vast te leggen.

Meer over de winnaars:

Charella Westra
Kunstmarkt Nieuwegein
Cals MUN
De Nieuwe Hoop
Ahmat Alaji
Martin Monrooij
Maureen Versteeg
Grote Showgroep KRC Rolling
Ondernemer Jan van Doorn
Betsy de Keizer

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren