Video: Inbrekers besmeuren woning

Een vrouw uit Nieuwegein komt vrijdagochtend 5 februari ‘s aan bij haar huis en ziet tot haar grote schrik dat er is ingebroken, alles ligt overhoop. Maar dat is niet het enige, de daders hebben het hele huis ondergesmeerd met etenswaren uit de koelkast.

Het gebeurt in één van de woningen aan de IJsselsteinseweg in Nieuwegein. De vrouw verlaat haar huis op donderdagmiddag 4 februari en komt op vrijdagochtend 5 februari rond 09.00 uur weer thuis. Dan valt haar meteen op dat de gordijnen dicht zijn, terwijl ze die zelf open had gelaten. Ze ziet dat de voordeur openstaat. Als ze naar binnen gaat ziet ze een enorme ravage. Kasten zijn overhoop gehaald en meubels, vloer en ramen zijn ondergespoten met bramensap, ketchup en slasaus.

Dan ontdekt ze dat er geld, sieraden, een tv en dierbare erfstukken zijn verdwenen. Het gaat om een antieke, recentelijk gerestaureerde muziekdoos en een antieke ebbenhouten tafelklok.

Weet u waar de gestolen spullen zijn of was u getuige van de inbraak, neem dan contact op met de politie en bel de opsporingstiplijn: 0800 – 6070 of bel naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk