Video: Betrapte dief bedreigt beveiliger van de Media Markt op Cityplaza

In de vestiging van Media Markt in Nieuwegein gaat een winkeldief ervandoor met een laptop van 1800 euro. Hij bedreigt een beveiliger die hem achtervolgt met een steekwapen.

De beveiliger is donderdag 28 maart aan het werk in de winkel in Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein, als rond 15.30 uur een man de winkel uitloopt met een apparaat verstopt onder zijn jas. Een caissière hoort het alarm, licht de beveiliger in en die sprint naar buiten, op zoek naar de dief.

Terwijl de beveiliger door Cityplaza rent, roepen omstanders dat de verdachte richting het tramstation is gegaan. Daar ziet hij hem en roept dat hij moet blijven staan.

Steekwapen
De dief rommelt wat in zijn zak, waarbij de laptop uit zijn jas valt. Hij haalt een steekwapen tevoorschijn,  waarmee hij de beveiliger bedreigt. De verdachte rent weg in de richting van de parkeerplaats aan de Weverstede en ontkomt.

Van de man zijn beelden. Wie is het?

Signalement
– lichtgetinte man
– vermoedelijk Noord-Afrikaans
– normaal postuur
– 1.90m
– zwart achterover gekamd haar
– dikke wenkbrauwen
– 40 – 45 jaar
– beige gewatteerde jas
– donker overhemd met witte knopen
– blauwe spijkerbroek
– donkere schoenen

Tips
Weet u wie deze gewelddadige winkeldief is? Of heeft u andere tips? Laat het weten en bel de tiplijn: 0800 – 6070 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren