Katern

Internationale hondententoonstelling

Op 20 en 21 oktober aanstaande zal de Utrechtse Rashonden Vereniging (URV) haar internationale hondententoonstelling in Nieuwegein houden. Deze internationale tentoonstelling van rashonden werd tot 2010 iedere twee jaar in de Veemarkthallen in Utrecht georganiseerd, onder verantwoording van de URV. Door de sloop van de Veemarkthallen moest de organisatie uitkijken naar een andere locatie. De keuze werd gemaakt voor de Home Boxx in Nieuwegein.
Eigenaren van rashonden zullen deze dagen de honden door erkende keurmeesters laten keuren op de mate waarin de hond aan de rasbeschrijving voldoet. De eigenaren kunnen hiermee voor hun hond kwalificaties en zelfs een schoonheidskampioenschap behalen.

De organisatie verwacht een kleine 1750 honden, verdeeld over circa 200 rassen. Als u zich wilt oriënteren op de aanschaf van een bepaald hondenras of gewoon geïnteresseerd bent in honden, dan is dit een unieke gelegenheid de verschillende hondenrassen te bekijken en met de eigenaren of fokkers een praatje te maken. Tijdens dit evenement zijn in de Home Boxx ook diverse stands aanwezig met dierbenodigdheden. De tentoonstelling is open voor publiek. Kijk op de website van Utrechtse Rashonden Vereniging voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk