Video: Bellende parfumdief slaat weer toe op Cityplaza

De ‘bellende parfumdief’ waarover wij eerder hebben bericht, heeft weer toegeslagen bij Parfumerie Douglas in winkelcentrum Cityplaza. Dit keer gebruikte hij een andere truc.

In augustus steelt de dief tot twee keer toe parfum uit de Douglas in Nieuwegein. Dan houdt hij de flesjes parfum als een telefoon aan zijn oor, om de alarmpoortjes te omzeilen.

DERDE DIEFSTAL
In december verschijnt de man weer in de parfumwinkel en stopt een aantal flesjes parfum in de mouw van zijn jas. Als hij de winkel uitloopt, krabt hij uitgebreid op zijn hoofd, waardoor zijn armen – en dus ook de flesjes parfum – boven de alarmpoortjes komen. Op die manier steelt hij voor 400 euro aan flesjes parfum.

SIGNALEMENT
-ongeveer 40 jaar
-blanke huidskleur
-2.00 meter
-blond haar met inhammen
-blauwe jas, logo op linkermouw
-blauwe broek
-bruine schoenen

Weet u wie deze dief is, of herkent u hem? Help ons hem te pakken en bel de tiplijn: 0800-6070. Wilt u liever onbekend blijven, belt u dan naar 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren