Verzorgen van bloembakken

Omdat het onderhoud aan de bloembakken in de openbare ruimte duur is, stopt de gemeente met het onderhouden van deze bloembakken. De gemeenteraad heeft namelijk in 2012 besloten tot een bezuiniging op het onderhoud van het groen. Helaas heeft dat ook gevolgen voor de bloembakken en is de gemeente genoodzaakt om de bloembakken af te stoten.

De gemeente: ‘Helaas, want een bloembak in de straat zorgt voor kleur en staat gezellig. Maar wie weet zijn er onder onze inwoners mensen die het leuk vinden en tijd hebben om daar zelf voor te zorgen? Reageren kan tot 15 september aanstaande.’

Als u een bloembak bij u in de straat of in de buurt wilt verzorgen, kunt u dat aan de gemeente doorgeven. Wijkplatforms en individuele bewoners hebben de gemeente gevraagd of de termijn van 11 juni verschoven kan worden omdat zij meer tijd nodig hebben om andere bewoners te enthousiasmeren. Om die reden is de reactietermijn uitgesteld tot 15 september. Reageren kan middels een email naar: samendoen@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk