Katern

Verzin een naam voor het biebjongetje!

De bibliotheek vraagt de hulp van alle Nieuwegeinse kinderen. Het jongetje op de foto (klik op het fotocameraatje hieronder) is de nieuwe mascotte van de bieb. Binnenkort is hij op veel plekken in de bibliotheek tegen te komen. Bij leuke activiteiten, bij de serious games in het medialab en tussen de boeken. Alleen heeft hij nog geen naam. Samen met de kinderen gaat bibliotheek De tweede verdieping op zoek naar een pakkende naam.

Alle jongens en meisjes (ook als ze geen lid zijn van de bibliotheek) mogen meedoen met deze prijsvraag en een leuke naam insturen. Zij kunnen de naam tot uiterlijk 22 april mailen naar info@detweedeverdieping.nu. In de mail moeten naast de naam voor het poppetje ook de naam en de leeftijd van het kind staan. Ook is het mogelijk om het naamvoorstel in de stembus te doen op De tweede verdieping. Iedereen die de naam inlevert bij het informatiepunt van de bibliotheek, krijgt een leuke verrassing. Onder de inzenders wordt een coole game verloot.

Een jury bestaande uit medewerkers van de bibliotheek kiest uit alle inzendingen vijf namen. Daarna bepalen de Nieuwegeiners de winnende naam via een poll op de website van de bibliotheek. Jong en oud kan van 22 april tot 13 mei stemmen. De naam met de meeste stemmen, wordt de naam van de mascotte.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk