Video: Vervolg brand bedrijventerreinen de Liesbosch en Laagraven

De gemeente Nieuwegein heeft vanmorgen actief contact gezocht met de vier grote VVE’s (Verenigingen van Eigenaren) op bedrijventerreinen de Liesbosch en Laagraven in Nieuwegein. Daarnaast heeft de gemeente veel bedrijven gesproken die contact hebben gezocht via het gemeentelijk klantcontactcentrum.

Burgemeester Backhuijs: “We werken met man en macht om het gebied schoon te krijgen. Onze eerste prioriteit is het schoonmaken van de N408. Het is een groot gebied en het moet zorgvuldig gebeuren. Het schoonmaken van het hele gebied en de gebouwen die daar staan, kan nog dagen duren. Dat is heel vervelend maar het is overmacht.” Ook op dit moment wordt nog gesproken met getroffen ondernemers.

Provinciale weg
Er wordt alles aan gedaan om Provinciale weg de Laagravenseweg schoon te maken. Het verharde deel van de weg is naar verwachting vanavond schoon. Maar er liggen ook astbestdelen in de berm. De nacht wordt gebruikt om de berm af te graven. Getracht wordt om de weg vrij te geven vóór de ochtendspits.

Alle gebieden waar mogelijk asbest ligt, zijn afgezet met lint. De overige gebieden zijn schoon en veilig. Het is daarom heel belangrijk dat mensen het afgezette gebied niet betreden.

Het afgezette gebied

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren