Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Ben je minder mobiel en wil je toch graag jouw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart? MOvactor heeft vrijwilligers klaarstaan die je graag naar de stembus brengen!

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Ook op 14 en 15 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen. Kijk op de website van de gemeente welke stembureaus op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart al open zijn. Let op: misschien is het stembureau van jouw keuze niet alle dagen open.

ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Nieuwegein (georganiseerd door Movactor) heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren.

Een ritje aanvragen?
Onze matchmakers staan je graag te woord. Bel 030-6033748 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of stuur een mail naar automaatje@movactor.nl.

De matchmaker zoekt een beschikbare vrijwilliger in de buurt en vertelt gelijk wat de rit ongeveer gaat kosten. De vrijwillige chauffeur gebruikt zijn of haar eigen auto en komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. Let op: vraag het ritje op tijd aan, dan hebben de matchmakers genoeg tijd om een vrijwillige chauffeur te vinden.

Kosten
De kosten zijn 30 cent per kilometer. Na afloop reken je contant af bij de chauffeur op basis van de gereden kilometers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk