Verpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis overleden aan Corona

Een medewerker van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein is overleden aan het Coronavirus. Dat meldt het ziekenhuis op haar website. Een woordvoerder bevestigt het overlijden, maar wil verder geen informatie verschaffen.

Volgens de woordvoerder is het overlijden te vers. “Ik vind het heel moeilijk om inhoudelijk hierover  mededelingen te doen.” De prioriteit van het ziekenhuis ligt bij de nabestaanden en het eigen personeel.

De woordvoerder wil nog wel kwijt dat er onder de rest van het personeel geen besmettingen met COVID-19 zijn. Het zou gaan om een 42-jarige verpleegkundige die niet op een afdeling met Coronapatiënten heeft gewerkt. Hoe de verpleegkundige besmet is geraakt is niet duidelijk. Begin juni dit jaar kwam de medewerker aan de beademing te liggen in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De verpleegkundige is daar op maandag 22 juni overleden.

2 thoughts on “Verpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis overleden aan Corona

 1. John

  Wij zijn er nog lang niet vanaf, nu alweer 5 doden

  1. Bas

   Inderdaad John, al denkt een steeds groter deel van de bevolking van wel.
   Die actiegroep “viruswaanzin” is de ECHTE waanzin.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren