Verplaatsing voetgangersbrug Nijpelsplantsoen

De voetgangersbrug van de Noordstedeweg naar het Nijpelsplantsoen (ter hoogte van de Boogstede) wordt dinsdag 27 november 12,5 meter verplaatst. Hiermee ontstaat een betere looproute van de binnenstad naar de wijk Jutphaas Wijkersloot.

De brug komt in de lijn te liggen van de nieuwe trap bij de noord entree van Cityplaza. De oversteek over de Noordstedeweg ter hoogte van de Boogstede wordt ook gewijzigd. Er komt zo een aantrekkelijke en makkelijke oversteek naar de binnenstad en andersom.

De Boogstede zelf is deze zomer opgeknapt. Begin november is ook gestart met de aanleg van de regionale fietsverbinding, waarbij volgend jaar de hele Noordstedeweg opgeknapt wordt. Ook worden de wandelpaden in de wijk Jutphaas Wijkersloot opgeknapt, zodat er uiteindelijk een aantrekkelijke wandelroute door de wijk ontstaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren