Vernieuwing binnen de VVD Nieuwegein

Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekent dat er vaak nog even terug wordt gekeken op het afgelopen jaar. Voor de VVD fractie in Nieuwegein is er in het afgelopen jaar veel veranderd. We zijn bijna voor de helft vernieuwd. Een nieuwe wethouder, een nieuw VVD raadslid, een nieuw VVD commissielid en een nieuwe fractieleiding.

Het begon allemaal in september met de benoeming van Johan van Everdingen als wethouder in Oudewater waardoor Evert van Linge als eerstvolgende op de lijst werd benoemd als raadslid voor de VVD. Kort daarna werd bekend dat Wouter Kolff zou worden benoemd tot burgemeester van Veenendaal. De fractie heeft daarop unaniem Johan Gadella voorgedragen om Wouter Kolff op te volgen als wethouder van Nieuwegein. Woensdag 19 december is Jacqueline Langeraad – Goes benoemd tot raadslid voor de VVD en Frank de Vries is toegetreden als commissielid niet raadslid en fractie van de VVD.

Namens de gehele VVD fractie wil ik iedereen nogmaals heel veel succes wensen met hun benoeming. We zijn door al deze mutaties als fractie flink vernieuwd. We kunnen dan ook met deze nieuwe bezetting de tweede helft van deze raadsperiode er weer tegenaan. Vernieuwing brengt altijd nieuwe inzichten en frisse ideeën met zich mee. Ik zie er dan ook naar uit om in het nieuwe jaar met zijn allen te werken aan een heel, schoon en veilig Nieuwegein. Ik wens iedereen een heel gelukkig en gezond 2013.

Henk Jan Schat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk