De zomer in je bol!

DE KOM wenst alle bezoekers en vrienden een fijne zomer! DE KOM ziet iedereen graag weer terug na de zomervakantie. Tijdens de zomermaanden is het nog steeds mogelijk om kaarten te bestellen via de website.

Junior Summer Vibes
Voordat het zover is sluit DE KOM op 16 juli het seizoen af met het festival Junior Summer Vibes. Met optredens van Kiya van Rossum, FOURCE en Ayana belooft het één groot spektakel te worden!

Het schooljaar is voorbij en om de zomervakantie lekker te beginnen, kun je helemaal uit je bol bij jouw favoriete sterren, op het gloednieuwe festival Junior Summer Vibes!

Zaterdag 16 jul 2022 15.30 uur, Rabobankzaal

Alvast voor in de agenda
Komend seizoen bestaat DE KOM 10 jaar aan het stadsplein. Een jubileumjaar dus en dat word gevierd! Er wordt afgetrapt met de preview op 3 september met artiesten die komend seizoen te zien zijn in DE KOM. Dus nog niet gekozen? Dan is de preview een mooi moment om alvast kennis te maken met artiesten uit het theaterprogramma 22-23.

Op 10 september vindt het eerste feest van het jubileumjaar plaats in de kleine zaal. Vanaf negen uur zet een band de kleine zaal op zijn kop. De avond sluit af met een DJ. Bestel je tickets hier. Tot dan!

Richard Groenendijk
Volgend seizoen zien we een bekend gezicht terug op de planken van de grote zaal. Richard Groenendijk staat in 2023 weer in DE KOM met de reprise van zijn voorstelling ‘voor iedereen beter’. Mocht je het de eerste keer gemist hebben dan is dit je kans om erbij te zijn! De verkoop is gestart op maandag 11 juli.

Naast Richard Groenendijk zijn er natuurlijk nog veel meer voorstellingen te zien in DE KOM. Bekijk het theaterprogramma van 22-23 in de gloednieuwe gids. Je vindt de gids o.a. bij The Point, de Jumbo, Bibliotheek De tweede verdieping, de buurtpleinen en natuurlijk in theater DE KOM!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk