Vermoedelijke dader dodelijk ongeval Utrechtstestraatweg opegepakt

Op woensdag 15 maart 2017 is de vermoedelijke dader opgepakt van het dodelijk ongeval dat gebeurde in de nacht van zaterdag 4 februari jl. op de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein. Een 23-jarige man kwam hierbij om het leven. De vermoedelijke dader, de 24-jarige Zouhair C. uit Utrecht, zit in voorlopige hechtenis en is opgepakt in Kesteren. Woordvoerder Ties Kortemann van het Openbaar Ministerie wil nog niet veel loslaten. Binnenkort moet de verdachte zich verantwoorden voor de Rechter Commissaris. Zijn voorlopige hechtenis is verlengd met 90 dagen.

‘De politie is de verdachte op het spoor gekomen na uitgebreid recherchewerk. Lopende het onderzoek worden er geen mededelingen gegeven’ aldus Kortemann tegenover onze redactie. ‘Mocht er belangrijk nieuws zijn dan laten wij het weten. Het beste is ons te volgen op Twitter geeft de woordvoerder aan.

Korte tijd na het ongeval werden drie jonge vrouwen aangehouden vanwege het fatale ongeluk in Nieuwegein. Maar zij hadden niets te maken met het ongeluk.

De auto waar de drie vrouwen in zaten, botste tegen drie geparkeerde auto’s op de Utrechtsestraatweg. Het slachtoffer lag vervolgens onder één van die geparkeerde auto’s. ‘We hebben niet helder wie er allemaal in de auto zaten. We vermoeden dat deze drie dames niet de enige waren’, vertelde een woordvoerder van de politie Midden-Nederland toen tegenover onze redactie.

Vlak na het ongeluk deed de politie via Burgernet een oproep om uit te kijken naar de eigenaar van de auto. Het is niet bekend of hij ook in de auto zat tijdens het ongeluk. Of de opgepakte 24-jarige man uit Utrecht de eigenaar van de auto is wil de woordvoerder ook niet zeggen. Binnenkort meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren