Digitaal in gesprek met de wijkwethouder

Afstand houden, mondkapjes dragen, zoveel mogelijk thuiswerken en verjaardagen en jubilea vieren in kleine kring. Het is zomaar een greep uit de gevolgen van corona op ons dagelijks leven. Welke gevolgen heeft corona op uw gezondheid, gezin en werk? Hoe ervaart u deze uitzonderlijke tijd? Waar loopt u tegenaan en waar ziet u misschien kansen en mogelijkheden om deze periode samen nog beter door te komen? De wethouders van gemeente Nieuwegein gaan hierover graag met u in gesprek.

De digitale gesprekken vinden zoveel mogelijk plaats per wijk in aanwezigheid van uw eigen wijkcoördinator. Hieronder vindt u een overzicht van het gesprek met de wijkwethouder van uw wijk:

Interesse? Geef u dan op door uw naam, uw e-mailadres en de wijk waarin u woonachtig bent te mailen naar redactie@nieuwegein.nl. U kunt er tijdens het videogesprek zelf voor kiezen of u herkenbaar in beeld komt of dat u de videofunctie uitschakelt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!