Vermiste poes Tiger

Amivedi registreert al 80 jaar vermiste en gevonden huisdieren. Vele dieren worden dankzij Amvedi herenigd met hun baasje. Heeft u een huisdier gevonden of bent u een dier kwijt? Meldt dit dan net als de vermiste kat Tiger op www.amivedi.nl . Wellicht vindt Amivedi een match.

De 13 jaar oudere poes Tiger wordt sinds 20 augustus vermist aan de Anemoonstraat in de wijk Hoogzandveld. Dit is een schildpadpoes, bruin met rood en zwart gemêleerd en ze heeft witte voetjes. Tiger kwam regelmatig in de tuin maar wilde niet verder van huis. Ze is erg schuw naar vreemden toe. De laatste tijd was er veel stress voor haar. De verbouwingen in huis en vakantie van haar baasjes. Toen de eigenaren een dagje uit gingen, dachten ze dat Tiger in de tuin zat. Maar bij thuiskomst was Tiger nergens te bekennen. Dat ze van huis is erg opmerkelijk omdat ze niet verder dan de tuin kwam. Ze kent de omgeving niet. Ze is ziek en heeft speciaal voer en medicijnen nodig voor haar nieren. De zoektocht van de eigenaren hebben tot nu toe niets opgeleverd. Ze maken zich erg veel zorgen om haar.

Heeft u deze poes in de omgeving van Hoogzandveld gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren