Vermiste poes Pip nog niet thuis

Sinds 2 mei is de poes Pip vermist aan de Velduil in de wijk Doorslag. Pip is volledig blauw-grijs met wat witte haartjes onder haar bekje op haar borst. Pip is een kleine poes. Ze lijkt ze op een Blauwe Rus maar dat is ze niet. Ze is gewoon een huiskat, ook wel Europese korthaar genoemd.

‘Ze is nu 3 jaar oud en ging de laatste jaren ook steeds in het voorjaar een weekje op stap en kwam dan gewoon weer terug. Echter, deze keer blijft ze langer weg’, vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

In het voorjaar blijven katten vaker langer weg dan normaal. Ook gezien het weer mooier is zullen de katten vaker langer wegblijven.

‘Onze tuin grenst aan het ganzenpad waaraan een park ligt. Of ze daar naar toe is gegaan blijft een raadsel. Pip is een kleine poes waarvan sommige mensen denken dat ze ondervoed is. Echter dit is haar normale gewicht wat wij op peil wisten te houden door het juiste voer. De hoop dat ze terug komt is ook wel een beetje vervlogen gezien het nu al lang duurt’, zegt de eigenaar bezorgd.

Bij Amivedi komen dit soort meldingen vaker in het voorjaar. Blijf moed houden en houd onze site in de gaten. Ook staan de meldingen op onze Facebookpagina.

Weet u meer over deze kat, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk