Vermiste poes Muis is weer terug

Het is zomer en mooi weer en we zetten de ramen en deuren vaker open. In een onbewaakt moment nemen dieren vaak de benen. Zo is ook de poes Muis vermist geraakt. Ze is uit een opstaand raam ontsnapt en is sindsdien niet meer thuis gekomen. Amivedi geeft u tips als uw dier vermist is geraakt.

Door het mooie weer willen zelfs katten die normaal niet buiten komen, ook naar buiten toe en proberen door een openstaand raam te ontsnappen. Dan is het toch erg raadzaam om uw dier te chippen en registreren. Als uw kat vaker buitenkomt en een halsbandje gewend is, kunt u daar ook een adrespenning aanhangen, wat ook voor uw hond raadzaam is. Mocht u dier gevonden worden is de eigenaar snel te achterhalen is. Deze penning is bij de dierenspeciaalzaak te verkrijgen.

Aan de Nedereindseweg in de wijk Batau is sinds 9 juli de poes Muis vermist. Muis is 9 jaar oud en is helemaal wit. Muis is helaas niet gechipt. Zij woont nog maar net op dit adres en is niet goed bekend in deze omgeving. De angst is ook dat zij naar het oude adres zal lopen.

Heeft u deze witte poes zien lopen in de omgeving van Batau en denkt u dat dit misschien wel Muis zou kunnen zijn? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com, o.v.v. melding 837577.

Op 24 juli kreeg ik naar aanleiding van de plaatsing in de krant het verlossende telefoontje. Muis is gevonden. Ze liep op de Sonatelaan. Hierbij wil ik namens Amivedi de beller hartelijk danken voor het melden. Dankzij u is Muis weer veilig bij haar baasje thuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren