Vermiste poes Kwibus na een maand weer thuis

Dagelijks raken veel huisdieren vermist met veel verdriet en onzekerheid van de eigenaren tot gevolg. Dankzij uw oplettendheid worden er ook gelukkig weer veel dieren teruggevonden. Hebt u een huisdier gevonden of bent u uw huisdier kwijt, meld dit dan aan bij Amivedi. Wellicht vindt Amivedi een match.

Poes Kwibus is sinds 14 november jl. aan de Simon Vestdijkhove in de wijk Galecop vermist. Zij is een rood witte kat. Ze heeft een witte neus met een klein rood vlekje en rood om haar ogen en op de kop. Haar borst en voorpoten zijn ook wit en ze heeft last van vieze traanoogjes. Kwibus is een echte binnenkat. Maar toen de voordeur ongemerkt open stond is ze naar buiten geglipt. Ze kent de omgeving niet en daarom maken haar eigenaren zich veel zorgen of ze de weg naar huis terug zal vinden.

Hebt u in de wijk Galecop deze kat zien lopen of weet u waar ze is, laat het dan alstublieft aan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon is 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com, o.v.v. kwibus 869464.

Op 1e kerstdag ontving ik een mail van de eigenaar dat Kwibus weer thuis is. Ze was vies en mager. Voor de eigenaren een mooi kerstcadeau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren