Vermiste poes Boumi

Tijdens de vakantieperiode van vele eigenaren nemen katten vaak de benen. Meestal komen ze vanzelf weer thuis. Maar soms duurt dat moment te lang en maakt u zich toch veel zorgen. Dan is het goed om Amivedi in te schakelen. Vrijwilligers organisatie Amivedi registreert al 80 jaar kosteloos vermiste en gevonden huisdieren door heel Nederland. Vele dieren worden dankzij Amvedi herenigd met hun baasje.

Sinds 7 september is de poes Boumi vermist aan de Veldhoeve in de wijk Blokhoeve. Boumi is een jonge kat van net één jaar oud en is helemaal zwart met een paar witte haartjes op haar borst. Vlak voordat de eigenaar met vakantie ging is Boumi naar buiten gegaan en is niet meer thuis gekomen. Ook na de vakantie van de eigenaar heeft Boumi zich niet meer laten zien. De eigenaar maakt zich veel zorgen.

Heeft u Boumi zien lopen of weet u waar hij is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren