Vermiste kater Sjimmie

Sinds 18 juni is de kater Sjimmie vermist aan de Havezatedrift in de wijk Batau Zuid in Nieuwegein. Sjimmie is na het eten, op woensdag, samen met zijn broertje Sjors naar buiten gegaan, alleen kwam Sjors zonder Sjimmie thuis. “De katten Sjors en Sjimmie zijn samen als kittens opgegroeid, inmiddels zijn ze 10 maanden oud. Meestal blijven ze in de buurt en als ik hun roep komen ze naar huis. Eerder droeg hij een halsbandje maar die heeft de buurvrouw terug gevonden” vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Sjimmie is cypers grijs met beige gestreept. Hij heeft witte voetjes voor, aan zijn achterpoten heeft hij witte laarsjes en hij heeft een witte bef. Sjimmie is een hele aanhankelijke sociale kat. Hij loopt mensen achterna en is heel nieuwsgierig. Het kan zijn dat Sjimmie in een schuurtje opgesloten zit, mocht u in de omgeving van Batau Zuid wonen, wilt u dan even kijken? Hij luistert goed naar zijn naam. Hij is gechipt. Dus mocht u hem vinden, kunt u de chip bij de dierenarts gratis uit laten lezen.

Als u Sjimmie ziet lopen, laat het dan alstublieft aan Amivedi Nieuwegein weten. Dan kan ik de eigenaar inlichten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mailbericht naar nieuwegein@amivedi.com. Meer informatie leest u op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk