GoedeBuur in Vreeswijk bezorgt weer warme maaltijd aan huis

GoedeBuur in Vreeswijk kookt weer voor mensen die moeilijk de deur uit kunnen. Wie wil kan zich inschrijven en krijgt voor € 3,- een verse, warme maaltijd thuisbezorgd. De vrijwilligers koken op dinsdag en vrijdag voor de buurt.

De maaltijden zijn voor iedereen in Vreeswijk die het in deze corona-periode lastig vindt om iedere dag zelf te koken; bijvoorbeeld omdat u ziek bent, of bang bent om de deur uit te gaan, de hele week al alleen moet koken, mantelzorger bent of als u een alleenstaande ouder met kleine kinderen bent. (Bent u mantelzorger of alleenstaande ouder dan kunt u twee maaltijden bestellen.)

Hoe bestellen en wanneer
U kunt kiezen voor de dinsdag en/of de vrijdag. De warme maaltijd wordt tussen 17.00 uur en 18.00 uur aan huis bezorgd.

U kiest op welke dag u een maaltijd thuis wil krijgen; op dinsdag en/of op vrijdag. Eén dag daarvoor belt u naar het Dorpshuis: 06-21664918 en geeft u uw naam en adres door. Bij de bestelling kunt u laten weten of u vegetarisch eet. Er wordt geen varkensvlees gebruikt voor de maaltijd. De maaltijd kost € 3,-. Als u € 3,- in een envelop doet met uw naam erop dan geeft u dit aan de bezorger.

Meer informatie kunt u krijgen door een mail te sturen naar goedebuurvreeswijk@gmail.com of door te bellen naar het Dorpshuis 06 –21664918. Ook als u als buurtgenoot wil meewerken met GoedeBuur horen we dat graag via goedebuurvreeswijk@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!