Vermiste kater Dito is na 5 weken weer thuis

Op woendag 21 mei belde de eigenaar naar Amivedi Nieuwegein. “Onze kat is weer terug. We hadden overal posters opgehangen van Dito. Hij is op het industrieterrein terug gevonden, een eind van huis af. Daar werd hij gevoerd door mensen, die uiteindelijk de kat van de poster herkende. Ik ben zo opgelucht,” vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Dito was sinds woensdag 16 april Vermist. “Dito is vanmorgen niet thuis gekomen voor het eten. Normaal blijft hij niet langer dan vier uur weg. Maar nu is hij nog steeds niet terug gekomen. Er is verderop een overleden cypers rode kat gevonden. Zou dat mijn kat kunnen zijn?” Gelukkig kan ik de eigenaar gerust stellen dat dat haar kat niet is. Dito moet nog steeds rond lopen.

Dito wordt vermist aan de Roerstraat in Vreeswijk. Hij is cypers rood gestreept met wit om zijn bekje en een rode vlek op zijn neus. Zijn borst is tot en met zijn buik wit. Hij heeft witte poten voor met een rode vlek en achter heeft hij witte voetjes. Verder is Dito gechipt en goed geregistreerd.

Wellicht zit hij ergens opgesloten of is hij de weg kwijt. Hebt u Dito zien lopen in de omgeving van Vreeswijk in Nieuwegein Zuid? Neem dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon overdag 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com. Dan kan ik de eigenaar berichten. Meer informatie leest u op www.amivedi.nl, melding 896323.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk