In gesprek met de kiezers

Na de verkiezingsnederlagen bij de Gemeenteraadsverkiezingen en de Tweede Kamer verkiezingen gaat de PvdA het gesprek aan met zijn kiezers. Op woensdag 3 juli jongstlede was iedereen die de PvdA een warm hart toedraagt van harte welkom op een afdelingsbijeenkomst.

De PvdA ging het gesprek aan over de verkiezingsnederlagen en de conclusies die ze daaruit moesten trekken. Een van de aanwezigen was daar Diederik Samsom, hij stond op plaats 33 voor de Tweede Kamer verkiezingen en was tot voorkort woordvoerder van Greenpeace. Hij heeft een frisse kijk op het werk als volksvertegenwoordiger en een interessant voorstel over hoe in de PvdA de lijsttrekker moet worden aangewezen.

Ook Guido Bamberg deed verslag van de bijeenkomst van het Politiek Forum in Utrecht, kort na de Tweede Kamer verkiezingen. Daarnaast was het vooral de bedoeling veel ruimte voor discussie met u te hebben, wat ook lukte. Want iedere stem telt in de PvdA. De bijeenkomst was in buurtcentrum ‘De Boog’ en begon om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren