Vermiste kat Tommie

Sinds 20 januari jl is kat Tommie vermist aan de Vaartstraat in de wijk Vreeswijk. Volgens de eigenaren blijft Tommie blijft wel vaker wat langer van huis en kan dan ineens voor de deur staan. “Nu blijft hij wel erg lang weg. Meestal gaat hij ’s nachts op pad en komt dan ook weer in de nacht thuis. Overdag slaapt hij veel thuis om zich weer op te laden van zijn nachtelijke avonturen”, zegt de eigenaar bezorgt.

Tommie is een 4 jaar oude kater. Hij is helemaal zwart en heeft aan zijn oren scheurtjes. Hij heeft een litteken op zijn neus, een paar witte haren op zijn borst en een van zijn voortanden zijn de puntjes afgebroken. Tommie is gechipt en geregistreerd. Deze chip kunt u gratis bij de dierenarts uit laten lezen als u denkt dat u Tommie gevonden heeft. Mocht u Tommie zien lopen of weet u waar hij is, laat het dan alstublieft Amivedi weten. De eigenaren maken zich veel zorgen en willen graag dat Tommie weer naar huis komt.

U kunt Amivedi overdag bereiken op telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.nl. Meer informatie leest u op onze website www.amivedi.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk