Vermiste kat Loki

Sommige katten zijn erg avontuurlijk en blijven lang van huis. De andere kat komt nooit buiten. Dat verschilt per kat. Op een gegeven moment maakt u zich toch erge zorgen. Dan is het goed om Amivedi in te schakelen. Vrijwilligers organisatie Amivedi registreert al 80 jaar kosteloos vermiste en gevonden huisdieren door heel Nederland. Vele dieren worden dankzij Amvedi herenigd met hun baasje. Hebt u een huisdier gevonden of bent u een dier kwijt? Meldt dit dan net als de vermiste kat Loki. Wellicht vindt Amivedi een match.

Sinds 5 juli is de kater Loki vermist aan de Herdertasje in de wijk Hoogzandveld. Loki is cypers grijs met op zijn linker of rechter flank een witte cirkel in zijn vacht. Hij heeft een wit vlekje op zijn neus, heeft witte voetjes voor en witte poten achter. Loki is een echte avonturen kat en gaat graag, vooral bij mooi weer, veel op pad. Zo is hij eerder vanaf Nieuwegein-Zuid naar de wijken Batau of Galecop gelopen. Hij is toen 8 weken van huis weggeweest. Hij komt zelf weer naar huis gelopen. Maar deze keer blijft hij wel lang weg. Hij kan dus overal zitten. Loki is gechipt, wat u bij de dierenarts gratis uit kan laten lezen.

Heeft u Loki zien lopen of weet u waar hij is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren