Vermiste Dwergpoedel

Dagelijks raken veel huisdieren vermist, met veel verdriet en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig worden er ook weer veel dieren teruggevonden. Vrijwilligersorganisatie Amivedi zet wekelijks alle vermiste en gevonden dieren uit de regio Nieuwegein op een rij.

Sinds 18 juli is de Dwergpoedel Beau vermist geraakt aan de Kolkmonde in Nieuwegein-Zuid. Beau heeft lichtbruin krullend haar. Ze is in Nieuwegein te logee omdat haar baasje met vakantie is gegaan. Tijdens het uitlaten is Beau ergens van geschrokken. Ze is in paniek uit het halsbandje los gekomen en weggerend naar Vianen. De zoon van de oppas is de hond nog achterna gefietst maar hij is daar het spoor kwijt geraakt.

In de praktijk wordt een hond binnen een dag wel terug gevonden. Maar tot op heden is er geen spoor van Beau. Heeft u een kleine bruine poedel verdwaald zien lopen in de omgeving van Vianen of Nieuwegein-Zuid? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren