Vermist Wessie is weer thuis

Aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg is sinds 27 maart j.l. kater Wessie vermist. Wessie is een rode kater met witte bef en op zijn achterpoot heeft hij witte teentjes. Hij heeft ook een knik in zijn staart. Wessie komt wel buiten, maar is zo schuw dat hij vaak ‘s avonds naar buiten gaat, maar is altijd in de buurt. Tot nu toe is hij niet meer thuis gekomen, wat erg ongebruikelijk voor hem is.

Het voorjaar zit alweer duidelijk in de lucht. Dat betekent onrust bij veel dieren. Ongecastreerde katers zullen op zoek gaan naar een vriendin, en worden dan erg uithuizig. Het is belangrijk om uw dieren te laten helpen. Het betekent niet, dat uw dier niet meer aan de wandel gaat, maar gecastreerde katers worden wat minder vechtlustig, en ook wel wat huiselijker. Laat ook uw dieren chippen en registreren. Zelfs binnen katten willen graag met mooi weer naar buiten. Zij kennen de omgeving niet en zullen snel verdwalen. Wanneer uw dier gevonden wordt, kan een medewerker van de dierenambulance, een dierenarts of bij het asiel de chip uitlezen. Indien deze geregistreerd staat, wordt de eigenaar gebeld dat hun dier gevonden is.

Heeft u misschien Wessie in de omgeving van Fokkesteeg zien lopen? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein tel. 088-0064674 of mail naar nieuwegein@amivedi.com o.v.v. 743032.

30-3: Zojuist is gemeld dat Wessie weer heelhuids is thuis gekomen. Alles is goed met hem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren