Vermist Koosje is weer terug!

Op 20 maart jl is in de wijk Fokkesteeg aan de Graaf Willemlaan de kater Koosje vermist. Koosje is een witte kat met een smal kopje. Hij is naar buiten gegaan maar niet meer terug gekomen. Koosje is vrij schuw en bang voor auto’s. De kans is groot, dat hij ergens zit opgesloten. Het blijft moeilijk met katten die komen aanlopen. Veel mensen geven een aanloper die er goed uitziet, direct te eten. Dat is wel te begrijpen, maar het dier gaat dan niet meer weg. Voor de eigenaren ,die vaak vlak in de buurt wonen, is het heel vervelend als een dier ergens anders te eten krijgt. Voor de echte zwerfdieren is het natuurlijk een ander verhaal.

Heeft u Koosje in uw buurt misschien zien lopen? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674. Mailen mag ook naar nieuwegein@amivedi.com o.v.v. 741327. Zijn baasje zou u erg dankbaar zijn.

28 maart: Heel goed nieuws, want Koosje is terug, hij zat vanmorgen zomaar achter voor het raam, vies en hongerig maar verder ongedeerd!! De eigenaren zijn superblij want ze begonnen al te denken dat hij niet meer terug zou komen. Hij ligt nu lekker te slapen in z’n doosje in de vensterbank.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren