Vermist kater Beertje

Vele dieren verblijven in de tuin, konijnen, honden en katten. Het komt geregeld voor dat dieren kunnen ontsnappen. Zo is ook de Britse Korthaar kater Beertje ontsnapt.

Beertje is op 7 juli vermist aan de Ferdinand Bolhage in de wijk Galecop. Hij was in de tuin en wist zich daaruit te ontsnappen. Beertje is licht cypers grijs met een lichtere befje en lichter op de buik. Aangezien Beertje nooit verder dan de tuin kwam kent hij de omgeving niet en zal lopen dwalen in de omgeving. U kunt hem herkennen aan zijn halsbandje met een adrespenning eraan. Ook is hij gechipt. Hij kan natuurlijk ook ergens opgesloten zitten waar hij niet weg kan komen. Wellicht dat u eens in uw schuurtje wil gaan kijken of hij daar zit.

Als u deze grijze kat ziet lopen en u denkt dat dit Beertje zou kunnen zijn, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. U kunt bellen naar 088-0064674 of een e-mail sturen naar nieuwegein@amivedi.com o.v.v. melding 837247. De eigenaar zal u erg dankbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren