Verkiezingsmarkt en Open Dag

Op 18 maart zijn naast de Provinciale Staten- ook de waterschapsverkiezingen. Inmiddels hebben alle inwoners van Nieuwegein hun stempassen ontvangen. Maar weet u al welke partijen meedoen aan de waterschapsverkiezingen en welke partij het beste uw belangen behartigt? Welke Nieuwegeiners doen er mee?

Op zaterdag 7 maart aanstaande kunt u tijdens de verkiezingsmarkt nader kennismaken met de partijen en hun kandidaten. Die dag zullen alle negen partijen zich presenteren.

De verkiezingsmarkt vindt plaats op de zuivering aan het Klaphek 1 tussen Nieuwgeein en IJsselstein. Het begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Die dag is er ook een Open Dag van het Waterschap De Stichtse Rijnlanden.

Tijdens de Open Dag is er een ruim zeven meter hoge NAP-klimwand. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze onder NAP, dus onder het niveau van de zeespiegel, wonen. En als de Lekdijk doorbreekt, houden veel inwoners in het gebied van het waterschap geen droge voeten. Dat geldt ook voor de inwoners van Nieuwegein en IJsselstein. Hoe hoog komt het water bij u in de straat te staan? Bekijk het op de computer en ervaar het op de klimwand!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren