Verkiezingsdebat over Zorg en Welzijn

Hoe houden we de leefbaarheid in Nieuwegein op peil? Mogen we een nóg groter appèl doen op inwoners om zelf hun zorg te organiseren? Hoe gaan we om met overlast in de openbare ruimte? Kunnen we eigenlijk wel bezuinigen op zorg- en welzijnsvoorzieningen in onze gemeente? Over deze en andere vragen gingen dinsdagavond j.l. de lijsttrekkers van de acht grootste politieke partijen in Nieuwegein met elkaar en met het publiek in discussie. Het debat werd geleid door Tom van ’t Hek, presentator BNR Nieuwsradio en was ook live te volgen via De Digitale Stad Nieuwegein. De hele uitzending kunt u hier terug zien.

Onder de noemer ‘Appeltje schillen met..’ konden bezoekers In de pauze persoonlijk in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen. Aan het debat deden mee: Herman Troost (Verenigde Senioren Partij), Johan Gadella (VVD), Erica van Alfen (PvdA), Roelof de Wild (CDA), Jacqueline Verbeek-Beverwijk (Ieders Belang), Martijn Stekelenburg (SP), Erna Kotkamp (GroenLinks) en Erik van de Voort (D66).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren