Verdachte brand in winkel in auto-onderdelen aan de Herenstraat

Zondagnacht rond 23.45 uur heeft er in een winkel voor auto-onderdelen en accessoires een brand gewoed op de bovenverdieping van het pand. In het pand aan de Herenstraat ontstond veel rook waardoor ook de omliggende panden schade opliepen.

De brand is ontstaan aan de achterkant van de winkel. De brandweer, die snel ter plaatse was, moest een roldeur openzagen om naar binnen te komen.

De politie en brandweer zijn de hele nacht en morgen bezig geweest met het vinden van de oorzaak van de brand. Zij doen vooralsnog geen uitspraak over hoe de brand is ontstaan. Wel geeft zij aan dat er een onderzoek is gestart en is op zoek naar getuigen van de brand. Heeft u iets gezien in de omgeving van de brand of heeft u informatie die betrekking heeft op de brand? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Het bedrijf Dolmans uit IJsselstein heeft maandagmorgen de panden doorgelucht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren