‘Venster’, de maand filmisch in beeld

Met de nieuwe rubriek ‘Venster’ kijkt De Digitale Stad Nieuwegein terug wat er de afgelopen maand filmisch is gebeurd. Onze videografen trekken er geregeld op uit om u van het nieuws te voorzien, natuurlijk over Nieuwegein. Wist u dat wij bijna een kwart eeuw het nieuws brengen over Nieuwegein via www.pen.nl? En dat met veel plezier, samen met een team van 27 betrokken Nieuwegeiners.

In ‘venster’ zal Bart van Rooijen op zijn eigen wijze met u het nieuws doorlopen van de afgelopen maand, een soort van maandelijks documentje. Hij knipt en plakt en spreekt en zwijgt zo af en toe, terwijl u kijkt en luistert. In zijn eigen omgebouwde studio, achter een groen laken en voor de camera, of is het nu voor een groen laken en achter de camera, maakt Bart het ‘venster’ voor onze lezers. Binnenkort de eerste ‘venster’ over de maand januari 2018. Graag betrekken wij onze lezers bij deze rubriek, daarom zijn suggesties van harte welkom. Deze mogen naar redactie@pen.nl.

‘Venster’ zal altijd de laatste dag van de maand uitgebracht worden en te zien zijn op een vast plekje op de voorpagina van www.pen.nl. Daarna zijn alle uitzendingen natuurlijk via ons archief te raadplegen.

Impressie van de opname van de eerste ‘venster’, binnenkort te zien op www.pen.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren