Autobrand op de Bergerveste in de wijk Fokkesteeg

Donderdagmiddag 6 december jl. rond 17.00 uur heeft in de wijk Fokkesteeg een autobrand plaatsgevonden. Op de Bergerveste moest de brandweer ter plaatse komen om een brand te blussen van een SEAT die geparkeerd stond op een parkeerplaats. Omwonenden zagen de brand en waarschuwde de hulpdiensten.

Het is momenteel nog niet duidelijk of de brand een relatie heeft met de 11 autobranden van vorige week. De brandweer en politie waren er snel bij, maar de auto was al niet meer te redden.

De redactie is momenteel bezig met het verzamelen van de informatie. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over deze autobrand. Heeft u meer informatie mail het onze redactie door, dat kan via: redactie@pen.nl. Zo de video van deze brand die onze videograaf Frits Kleppe ter plekke heeft gemaakt.

Update: Inmiddels heeft een omwonende kenbaar gemaakt dat de brand zou zijn veroorzaakt door een technisch mankement. Wij wachten op de reactie van de brandweer en de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren