Veepleger aangehouden

Een man gedroeg zich op woensdagavond 31 juli verdacht. Hij bleek inbrekersspullen bij zich te hebben. Rond 23.55 uur kreeg de politie de melding dat een man met een zaklantaarn door een brandgang aan de Harmonielaan liep en zich daar verdacht ophield. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen de verdachte aanvankelijk niet aan. Naast een van de brandgangen, zagen zij echter een auto half in de struiken geparkeerd staan. Toen zij daar poolshoogte gingen nemen, zagen zij dat een man onderuit gedoken in de auto zat. Zij spraken de man, 34 jaar oud en afkomstig uit Houten, aan.

Bij navraag bij de politiemeldkamer bleek de man rond de veertig keer in de politieregisters voor te komen voor inbraken/diefstallen. In de auto troffen agenten inbrekersgereedschap aan. Zij namen dat in beslag en hielden de Houtenaar aan. Hij is naar het politiebureau overgebracht en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren