Dierenweide Galecop zoekt vrijwilligers

In samenwerking met de Gemeente Nieuwegein beheert Lister de dierenweide in Galecop. Vrijwilligers vanuit Lister zorgen ervoor dat de dieren voldoende voedsel hebben, houden de dierenweide netjes en verzorgen de openstelling op woensdagmiddag. De vrijwilligers houden de dieren in de gaten en signaleren bijvoorbeeld ook wanneer er een dier ziek is.

Bij de dierenweide is ruimte voor meer vrijwilligers, we zoeken iemand die affiniteit heeft met dieren, het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan dit centrale punt in de wijk en wil samenwerken met de andere vrijwilligers. Werkzaamheden zijn o.a.: Bijvullen van het voer – Controleren of de dierenweide schoon is – Welzijn van de dieren in de gaten houden – Periodieke werkzaamheden, bijvoorbeeld opruimen van de schuur, graskanten knippen.

Met uitzondering van woensdag worden de werkzaamheden alle ochtenden door een vrijwilliger gedaan. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de gezondheid van de dieren en de toegankelijkheid van de dierenweide en ben je 1 of meerdere ochtenden maximaal een uur beschikbaar? Meld je dan aan! Voor aanmelding of meer informatie, neem contact op met Daan Bijdevaate, persoonlijk begeleider Lister aan de Paulus Potterhage, telefoonnummer: 06-29399647 / 030-6013050, e-mail: daanbijdevaate@lister.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren