Veel te veel op

Op zondag 8 juli is een automobilist voor het zwaar onder invloed rijden aangehouden.

Rond kwart over vier in de middag meldde een getuige dat hij met zijn auto achter een auto reed waarvan de bestuurder gezien zijn rijgedrag kennelijk onder invloed was. Op dat moment reden zij op de A.C. Verhoefweg. De automobilist bleef positie doorgeven en de `achtervolging` eindigde op een laan nabij de A.C. Verhoefweg. Hier stapte de man uit en ging een woning binnen. Vrijwel tegelijkertijd arriveerde de politie.

Zij spraken de man, 34 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, aan en bemerkten dat de hij sterk naar de alcohol rook. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Bij de ademanalyse blies hij 985 ug/l (2,4 promille), bijna vijf keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 0,5 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij moet zijn rijbewijs inleveren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren