Veel te doen bij boekhandel Manschot

Bij boekhandel Manschot aan de Raadstede 75 in de binnenstad van Nieuwegein is er de komende weken veel te doen. Zo is er op zaterdag 25 januari een voorleesdag. Vanaf 10.30 uur komen bekende schrijvers voorlezen, zoals Bart Bothe (schrijver van ‘kleine wolk’), Liek molenaar (schrijver van ‘Bart Banaan’) maar ook Arno Lubbinge van Hart van Nederland komt voorlezen. De toegang hiervoor is gratis.

Zaterdag 1 februari, van 10.30 uur tot 17.00 uur is er ‘Manschots Poezieparade’, een dag vol taal, muziek, boeken en mooie woorden van onze ‘local heroes.’ Zo kun o.a. je luisteren naar Spinvis, Mark Boog, Jos van Liempdt, Frans de Birk, Lena Olerud, Jet van Swieten en dichter Ton de Gruijter. Je kunt gewoon binnenlopen bij boekhandel Manschot. Ook hier geldt: Toegang gratis.

Woensdagavond 5 februari zal de poëzieweek 2014 in boekhandel Manschot op een bijzondere manier afgesloten worden met ‘Een avond met Ingmar Heytze.’ Voordrachten, een mini workshop dichten en de mogelijkheid te vragen wat u altijd al wilde weten over dichten of Ingmar zelf. De avond begint om 20.00 uur.

Ingmar Heytze is een multi-talent. Hij is columnist, journalist, prozaïst, muzikant maar vooral één van Nederlands populairste dichters. Van zijn hand verschenen o.a. de bundels Elders in de wereld, Het ging over rozen en Ademhalen onder de maan. In 2008 ontving hij de C.C.S. Croneprijs voor zijn gehele oeuvre. Van 2009-2011 was hij de officiële stadsdichter van Utrecht. Toegang €3,50, kaartverkoop start maandag 13 januari. Wees er op tijd bij er is maar een beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren