Veel schade bij aanrijding op de A.C. Verhoefweg

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur heeft op de A.C. Verhoefweg een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakten twee personenauto’s flink beschadigd. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Batauweg en de Symfonielaan. Ambulance personeel hebben de inzittenden onderzocht. Niemand raakte gewond.

De weg naar de Batauweg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analysedienst (VOA). Rond 17.00 uur is de weg vrijgegeven door de politie voor al het verkeer.

Het is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vermoedelijk is één van de bestuurders door rood gereden. Wel is bekend dat één van de bestuurders reed vanuit de richting van de Symfonielaan en de andere bestuurder linksaf wilde van de Batauweg naar de A.C. Verhoefweg. Uit het onderzoek van de VOA zal moeten blijken wie de schuldige is. Beide voertuigen zijn na het onderzoek door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren