Slager Lotgering Held van de Smaak

Slager Henk Lotgering is uitgeroepen tot Held van de Smaak 2013 van de provincie Utrecht. Samen met zijn vrouw runt hij slagerijen in Bunnik en Nieuwegein. Door de uitverkiezingen vertegenwoordigt hij Utrecht bij de landelijke verkiezing van de Held van de Smaak op 28 september in Venlo.

Het zijn vooral de worsten die Lotgering al vele prijzen hebben opgeleverd. Zo is zijn Hausmacher Europees kampioen en de leverworst met appeltjes en ui beroemd. ‘Deze titel is een mooie, zichtbare erkenning van de passie waarmee ik al jaren op de achtergrond aan het werk ben’, zegt Henk. ‘Het is voor mij een aanmoediging om goed bezig te blijven, eenheidsworst is er al genoeg!’ De verkiezing Held van de Smaak eindigt ieder jaar met de landelijke Week van de Smaak en die staat dit jaar in het teken van ambachtelijke worst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren