Happy Italy feestelijk geopend in Foodcourt Nieuwegein

Woensdag 5 juli heeft Happy Italy de deuren geopend van een nieuw restaurant in het Foodcourt in Nieuwegein. Het familierestaurant waar je terecht kunt voor grote pizza’s en verse pasta’s tegen een betaalbare prijs, werd de eerste dag gelijk al druk bezocht.

‘Na een letterlijk stormachtig begin een vliegende start gehad’, vertelt Sandra van Halderen (CEO van Restaurant Company Europe). ‘Het Foodcourt langs de A27 is een populaire plek en gelukkig weet men Happy Italy de eerste twee dagen gelijk al goed te vinden’. Daarbij helpen de feestelijke openingsactiviteiten die tot en met zaterdag duren ook mee, want Happy Italy pakt groots uit. Je kunt zelfs via het grootste lokale nieuwsplatform [www.pen.nl] een etentje voor 4 personen winnen als je meedoet met deze prijsvraag.

Iedere dag 250x gratis pizza
Voor de kids is er een groot springkussen, een schminker, suikerspinnen, ballonnen én zijn er gratis ijsjes. ‘Perfect voor het warme weer dit weekend. Zo kunnen ouders heerlijk ontspannen bij ons natafelen of borrelen op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken. Ook maken onze gasten tijdens de feestelijke opening iedere dag 250x kans op gratis pizza! De feestelijke opening duurt nog tot en met zaterdag 8 juli, dus mocht je hier ook kans op willen maken dat moet je er snel bij zijn.’

Grote porties voor een lage prijs
Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs én grote porties, maakt Happy Italy uiteten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Sandra: ‘Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en lekkere sweets. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten. Ook is er voor de kinderen een lekker kidsmenu met kleurplaat en een leuke verrassing. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, snel een hapje wilt eten terwijl je op doorreis bent of je favoriete pizza of pasta bij ons komt afhalen via onze take away service. We doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag.’

Happy Italy Nieuwegein is tijdens de feestelijke openingsactiviteiten geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf zondag gaan de reguliere openingstijden gelden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk