Katern

Veel hulpverleners naar woningbrand

Woensdagavond rond 18.00 uur werd de wijk Galecop opgeschrikt door veel sirenes van zowel politie, brandweer en de ambulance. Aan het Schermerhornpark, nabij winkelcentrum Galecop, zou een woning in brand staan. De brand werd al snel opgeschaald naar een middelbrand omdat het hier een appartementen complex betrof. Ook de ladderwagen uit IJsselstein was ter plekke.

Al snel bleek het te gaan om een keukenbrand. De bewoner was vergeten dat hij enkele pannen op het vuur had staan waardoor het huis vol rook kwam te staan. De buren hadden de brandweer gebeld omdat zij veel rook uit de woning zagen komen. De bewoner was thuis, maar het pannetje vergeten.

De bewoner heeft zelf het pannetje naar buiten kunnen brengen om erger te voorkomen. De woning heeft alleen rookschade opgelopen. Nadat de woning gelucht was mocht de bewoner terug naar zijn woning. Er zijn geen gewonden gevallen. Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke en maakte de foto’s. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk