Vaststelling onderwerpen voor Omnibusenquete

De gemeente Nieuwegein houdt begin februari 2003 weer de Omnibusenquête. Het college heeft de onderwerpen voor deze Omnibusenquete vastgesteld. De Omnibusenquête is een vragenlijst die elke twee jaar aan 2.500 Nieuwegeiners van 18 tot 80 jaar wordt voorgelegd. De vragen gaan over actuele onderwerpen en worden (meestal) eenmalig gesteld.

De enquête is bedoeld om standpunten te bepalen, beter beleid te maken of beleid te evalueren. Het college en de medewerkers van de gemeente Nieuwegein hechten veel waarde aan de meningen en opvattingen van de Nieuwegeinse bevolking. Deze informatie wordt gebruikt bij de evaluatie, aanpassing en implementatie van beleid. De resultaten van het Omnibusonderzoek zijn rond de zomer bekend. Daarna schrijft de gemeente een notitie waarin staat wat de gemeente gaat doen met de resultaten van het onderzoek.

De gemeente stelt het zeer op prijs als mensen die een Omnibusenquête ontvangen, de tijd willen nemen om deze in te vullen en terug te sturen. Alleen zo krijgt de gemeente een goed beeld van wat er leeft onder de Nieuwegeinse bevolking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk