Vaststelling Beeldkwaliteitplan en het Inrichtingsplan Openbare

Het college heeft het Beeldkwaliteitplan (BKP) en het Inrichtingsplan Openbare Ruimte (IOR) voor deelgebied 2 en 3 van bedrijvenpark Het Klooster vastgesteld.

Deze plannen zijn opgesteld op basis van het Bestemmingsplan Bedrijvenpark Het Klooster 2002, het Herzien Ontwikkelingsplan en het Stedenbouwkundig plan.

Het BKP geeft de spelregels aan voor de toekomstige bebouwing en kavelinrichting voor het gehele bedrijvenpark Het Klooster, met uitzondering van het gebied ten noorden van de Vuylcop.

Om de stedenbouwkundige kwaliteit extra te waarborgen, wordt een supervisor aangesteld. Het IOR bepaalt hoe de inrichting van alle openbare ruimte, wat betreft gebruik van materialen, inrichting en beheer, eruit komt te zien.

Beide plannen worden ter informatie aan de commissie RIM aangeboden, met een presentatie in de eerstvolgende vergadering. Belangstellenden kunnen de plannen bekijken in het gemeentehuis, loket bouwen.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: