Varende modelschepen bij de Museumwerf tijdens Kaarslicht in Vreeswijk

Nog eventjes en 2019 is alweer voorbij! Om het jaar passend en sfeervol af te sluiten, doet Museumwerf Vreeswijk op woensdag 18 december als vanouds mee met Kaarslicht in Vreeswijk. Die avond gaat vanaf 19.00 uur in Vreeswijk en bij de Museumwerf alle elektrische verlichting uit en worden de kaarsjes ontstoken. De oude schepen in de Museumhaven met hun prachtig verlichte contouren spreken dan nog extra tot de verbeelding.

Op het werfterrein zelf valt ook dit keer weer iets unieks te beleven! Leden van de Varende Modelbouw Club ‘Het Anker’ geven deze avond extra sfeer door met hun prachtig verlichte modelschepen in een bassin voor het Theehuys te varen. In het gezellige Theehuys zelf wacht u uiteraard een warm onthaal. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u luisteren naar diverse optreden van de trekharmonica-spelers en alvast een toast uitbrengen op het nieuwe jaar!

Kom dus gezellig naar het sprookjesachtige Vreeswijk en bezoek dan ook de Museumwerf aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk.

Foto: Museumwerf Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren