Vanilia opent outlet pop-up store in Cityplaza

Het Nederlandse modemerk Vanilia heeft op 1 augustus jl. een outlet pop-up store in Cityplaza Nieuwegein geopend. Voor een zacht prijsje kun je hier kleding shoppen van dit luxe merk. Je vindt de store – met een oppervlakte van zo’n 469 m² – aan de Markt in Nieuwegein en de winkel zal zo’n zes maanden open zijn.

Over Vanilia
Vanilia is een van oorsprong Nederlands merk en ontwerpt en produceert luxe kleding op een sociaal verantwoorde manier. De collecties zijn herkenbaar dankzij de vrouwelijke silhouetten, hoogwaardige stoffen en optimaal draagcomfort. De items zijn functioneel en tijdloos, waardoor je ze een lange tijd kunt dragen.

Over Wereldhave
Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. ‘Conveniënt shopping’ staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter)nationale huurders met local heroes die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren