Vandalen slopen informatiezuil

Vandalen hebben dinsdag 14 juni j.l. een informatiezuil aan de Nedereindseweg nabij de viaduct met de A2 vernield. De vernieling zou rond 19.40 uur zijn gepleegd volgens een getuige. Volgens deze getuige zou het gaan om een groepje jongens van rond de 16-17 jaar. Een van de jongeren zou een steen hebben gegooid door de ruit van de informatiezuil. Deze zuil is al vaker het doelwit van vandalisme geweest. Het zou gaan om zowel een blanke als een getinte jongen.

De dader zou volgens de getuige een jongen zijn met ‘Ali B’ haardracht tot op de schouders op een zogenaamde transport herenfiets met oranje frame en zwarte pakjesdrager en rekje zonder krat. Een paar dagen later ligt ook het glas uit de andere zijde op straat.

De getuige: ‘Het is reeds de zoveelste maal dat deze informatiezuil gesloopt wordt, maar deze keer dus met een signalement Ik hoop dat de politie en media hier aandacht aan wil geven zodat de dader(s) kan (kunnen) worden opgespoord en de rekening(en) van herstel gaat betalen want deze burger ziet liever niet zijn belastinggeld hieraan besteed worden.’ Mocht u iets weten over deze vernieling en/of de dader(s) laat het dan de politie weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk